perjantai 20. toukokuuta 2011

Matka Vantaalle


Juoksuaikani oli minulle ja kaikille perheeseeni kuuluville koettelemusten aikaa. Voitte kuvitella että huokaisin helpotuksesta kun minulle löydettiin mieluisa ja komea Turkkilainen Van uros. Hänen nimensä on GIC Verdian Erdehan TUV n 62. Hän asustaa Vantaalla omistajansa Lea Pessin kanssa. Luonteeltaan hän on aivan IHANAN seurallinen ja käyttäytyy tilanteessa kuin tilanteessa mallikelpoisesti.Hänen omistajansa on hänet myös testannut eli on FeLV/FIV, mikrosprorum Canisin osalta negatiivinen. Veriryhmältään A. Huhtikuun alussa 2011 vihdoin ja viimein tapasin hänet. Heti kun hänet näin, tiesin tulevani hän kanssaan hyvin toimeen. "Eppu" oli hiukan varautunut aluksi,mutta eihän hän voinut vastustaa viehätysvoimaani kovinkaan kauan. Sain viettää ja nauttia kokonaisen viikon heidän vieraanvaraisuudestaan. Kun emäntäni Hanna ja Terttu minut hakivat kotiin, arvatkaa vain kahdesti nukuinko seuraavan viikon??????

Löptiden var påfrestande både för mig och hela hushållet. Gissa vilken suck av lättnad det var, när Terttu hittade en lämplig pojkvän för mig. Han är också Turkisk Van och heter GIC Verdian Erdehan TUV n 62. Han bor i Vanda, Finland, med sin matte Lea Pessi. Han är UNDERBART sällskaplig och beter sig alltid exemplariskt.
Han är också testad för FeLV/FIV och microsporum canis, och har blodgrupp A. I april fick jag äntligen träffa honom, och jag visste direkt att vi kommer bra överens. "Eppu" var lite reserverad i början, men kunde inte motstå min charm särskilt länge. Jag fick njuta en hel vecka av gästfriheten i Vanda. När Terttu och Hanna hämtade mig hem, sov jag en hel vecka!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti